Matthijs, we gaan je missen! #mgoes2i

Matthijs, we gaan je missen! #mgoes2i

Matthijs liet het vanmorgen zelf al via Twitter weten, vandaag is officieel zijn laatste dag bij Marketingfacts als communitymanager/hoofdredacteur. Matthijs gaat namelijk per 1 juni aan de slag als infiltrant

Conversation Manager bij Insites Consulting. Zie ook de blog van Marco Derksen: Matthijs van den Broek vertrekt als communitymanager bij Marketingfacts.

De afgelopen jaren heeft Matthijs zich sterk ingezet om Marketingfacts naar een hoger niveau te tillen. En dat is gelukt, om maar wat te noemen: de artikelen werden beter, de community is levendig, het jaarboek is beter dan ooit en de bezoekersaantallen zijn flink gestegen. Maar hoe neem je op het blog afscheid van iemand die zoveel voor M! heeft gedaan? Nou, we hebben een ludieke actie bedacht. Iedereen kan via Twitter (waar anders) afscheid nemen van @mgvandenbroek. Het enige wat je aan het bericht moet toevoegen is de hashtag #mgoes2i en hij verschijnt hier rechts op Marketingfacts.nl in de twitterfountain. Een leuke manier om één van de beste b2b-bloggers in Nederland te bedanken. 

Matthijs veel succes in je nieuwe job en we gaan vast nog veel van je horen! #mgoes2i


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.