Blue Shots TV: Ronnie Overgoor in gesprek met Rens Plandsoen van Bone

Blue Shots TV: Ronnie Overgoor in gesprek met Rens Plandsoen van Bone

In gesprek met een oude rot uit het internetvak, Rens Plandsoen van internetbureau .Bone. Ik ga met haar aan de praat over haar bureau (ik zie ons als de deur naar een wereld vol mogelijkheden en daarin maken we keuzes voor en met onze opdrachtgevers), over de bureauwereld (ik geloof niet in het zogenaamde full service) en uiteraard over opdrachtgevers (er wordt nog steeds teveel gepusht en onnodige mediadruk uitgeoefend). We praten daarnaast over haar muzikale voorkeur en over haar grote behoefte aan respect voor elkaars expertise.
Daarnaast komt het thema ‘groen’ aan bod. Cradle to cradle heeft haar aandacht en ze windt zich op over het feit dat wij als mens het enige soort zijn die de aarde niet goed behandelen.

What you see is what you get: Rens Plandsoen.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.