Sta jij op het podium van de volgende Online Tuesday?

Sta jij op het podium van de volgende Online Tuesday?

Nog een paar weken en dan is het zo ver. Alweer de laatste Online Tuesday van het jaar! Op 13 december sluiten we traditie getrouw af met een open podium.

Dat betekent dat we iedereen de kans geven om zijn of haar verhaal in een korte presentatie van 5 tot 7 minuten te geven. Het onderwerp mag heel breed zijn, van het overtuigen waar wij onze marketing euro’s volgend jaar aan moeten uitgeven tot het uiten van je frustratie over iets in de online wereld (het liefst wel met een oplossing natuurlijk ;-) ).

Of bijvoorbeeld: de uitdaging van een multibrand/internationale/crossmediale marketingstrategie. Affiliate marketing: Werkt dat wel? Social strategie: Focus je niet op het aantal likes en followers, maar op wat je met en vooral voor deze fans kan doen! Online in het onderwijs: geven we de toekomstige marketeer wel voldoende kennis mee?
Zolang het maar met online marketing te maken heeft en ons inspireert. Neem ook eens een kijkje bij de video’s van het open podium van vorig jaar. Verbaas ons vooral, neem ons mee in je verhaal en win ons enthousiasme!

Tijdens de komende Online Tuesday op 13 december zullen in rap tempo, zonder breaks, 10 tot 15 sprekers elkaar afwisselen. Én een open podium kan natuurlijk niet zonder real time rating, want er kan er maar 1 de winnaar zijn.

Aanmelden
Ben jij diegene die ons gaat inspireren? We horen natuurlijk graag waarom we jou het podium moeten bieden! Stuur voor 29 november een korte motivatie met daarin in ieder geval je naam, contactgegevens en het onderwerp waar je het over wilt hebben naar: bram@marketingfacts.nl. Dan hoor je snel van ons!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.