De Nieuwjaarsborrel 2012, wees erbij!

De Nieuwjaarsborrel 2012, wees erbij!

De laatste plannen en budgetten voor 2012 worden afgerond, de laatste deals van dit jaar worden ‘as we speak’ gesloten maar dan is het toch echt zo ver: we sluiten het jaar 2011 af!

Het was weer een interessant jaar voor de online industrie. Natuurlijk zagen we één en ander gebeuren omtrent een cookiewetgeving, verloren we de meest briljante marketeer ooit en zagen we Facebook Hyves inhalen terwijl Google een eigen social network lanceerde. Kortom genoeg om over bij te praten met een heleboel vakgenoten uit de online marketing wereld.

Daarom willen we je, als één van de founding partners van Online Tuesday, van harte uitnodigen om naar de online nieuwjaarsborrel van 2012 te komen.

Op 10 januari 2012 vanaf 19.30 uur toosten we in Hotel Arena op wederom een succesvol jaar. Natuurlijk kan er ook een dansje gewaagd worden, ontmoet je oude bekenden en nieuwe onbekenden. Het lijkt ons in ieder geval erg leuk als je er ook bij kunt zijn.
Schrijf je snel in via ‘www.nieuwjaarsborrel2012.nl’ en zorg dat je zeker bent van een plekje op de gastenlijst!

De nieuwjaarsborrel wordt georganiseerd door Online Tuesday, IAB & Vinex en wordt mede mogelijk gemaakt door Marktplaats Media en comScore.

Datum: 10 januari 2012
Tijd: Vanaf 19.30 uur
Locatie: Hotel Arena
Organisatie: Online Tuesday, IAB & Vinex
Mede mogelijk gemaakt door: Marktplaats Media en comScore

Inschrijven: www.nieuwjaarsborrel2012.nl

Fotocredit: Retecool.com


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.