30.000 dollar voor reclame op voorhoofd

30.000 dollar voor reclame op voorhoofd

imageNaast bra-vertising, chest-vertising en ass-vertising (om er maar een paar te noemen), kennen we al een tijdje het fenomeen van head-vertising. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet eerder heb gezien dat een adverteerder bereid is om daarvoor $30,100 te betalen (uiteraard via eBay).

Maar voor dat bedrag loopt “Average Joe” dan ook gedurende 30 dagen met een advertentie op zijn voorhoofd. Hij woont in een Amerikaanse stad met 350.000 inwoners en is volgens eigen zeggen erg sociaal. Hij werkt, doet boodschappen en gaat uit met vrienden. Daarnaast zal hij gedurende deze periode via de site humanadspace.com ons op de hoogte houden van zijn belevingen als wandelend reclamebord.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Voor weblog wat.nl, dat helaas niet meer bestaat, hebben we in 2000 een actie gedaan op een internet consumenten beurs waarbij mensen een t-shirt kregen als ze de url op hun voorhoofd lieten stempelen. Ongelofelijk hoeveel mensen bereid waren om met die url op hun hoofd over de beurs te lopen....

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.