Viral Friday: Lane Bryant Lingerie

Viral Friday: Lane Bryant Lingerie

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Lane Bryant Lingerie. Volgens Lane Bryant, verkoper van kleding en lingerie voor mensen met een maatje meer, willen Fox en ABC hun commercial niet uitzenden. En ‘verboden’ commercials doen het altijd goed op internet! Op plek 2, Alice For The iPad. Met de lancering van de iPad (en zijn motion sensors) komt er een groot aantal mogelijkheden voor e-books bij. Zo ook voor Alice in Wonderland. Nike Music Shoe maakt de top 3 deze week compleet. In deze fantastische Nike Music Shoe video is een live performance te zien waarbij de schoenen worden ingezet als echte soundcontrollers!

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.