7 Ditches TV: In gesprek met Ruud Wanck van GroupM

7 Ditches TV: In gesprek met Ruud Wanck van GroupM

7 Ditches-presentator Joris van Heukelom gaat deze keer in zijn programma Timeline in gesprek met Ruud Wanck, Chief Digital Officer bij GroupM. Een mediaman met een internationale staat van dienst die met strategische blik samen met Joris het speelveld verkent. Wat zijn de ontwikkelingen in merkdenken en welke rol speelt social media hierin? Wat is er echt aan de hand in de wereld van Big Data en privacy en waarom zijn de discussies hierover zo beladen?

Hij praat over het plan om heel NY te voorzien van onbemande Google Taxi's en of Google dit wel moet doen en hij gaat in op de enorme kracht die Amazon niet alleen als winkel, maar ook als advertentieplatform in handen heeft, kijkend naar de kennis die zij hebben van hun bezoekers. Een concurrent van niet alleen Bol, maar van de hele retail en van uitgevers.

Tot slot spreekt hij nog over de moeilijke samenwerking binnen campagnes tussen creativiteit en techniek en vertelt ie zijn ervaringen over de veranderingsbereidheid van de grote corporates in de wereld van vandaag. Kortom, veel plezier bij hopelijk weer een boeiend en prikkelend half uurtje TV.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.