96-jarige Dove-model

96-jarige Dove-model
, ING Groep
@evr

imageAl eerder schreven we dat Dove voor echte schoonheid gaat. Met de maar liefst 96-jarige Irene Sinclair krijgt de ‘Campaign for Real Beauty’ een opvallend vervolg. Op de website van Dove waren 83.000 bezoekers van mening dat “Ms Sinclair looks wonderful” tegenover 17.800 die van mening waren dat “she’s wrinkled”.

Brand manager Abigail Storms: “We hope it will begin to pave the way for a more realistic, inclusive definition of beauty in society.” Ik moet je zeggen ‘t is weer eens wat anders dan de bekende 60-90-60 gephotoshopte shoots van fotomodellen. Nieuwe trend?


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Persoonlijk zie ik liever 90-60-90 gephotoshoptje dames. En deze foto had ik best voor je willen verkleinen hoor ;).

    geplaatst op
  • Nou Rene ik kan niet wachten tot jezelf een jaartje ouder wordt.. mijn vriendin is fotomodel en echt geen 90-60-90. Als je ziet wat er op een foto afgaat aan kilos is dat echt belachelijk Maar gelukkig ben je vast zelf zo'n onwijs lekker ding dat je altijd een minderjarige chick kunt scoren, die wel een paar jaartjes aan dit ideaalbeeld kan voldoen.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.