Aanbestedingsregels bouw online

Aanbestedingsregels bouw online

In januari 2003 is de vernieuwde website van het Adviescentrum Aanbestedingen Burgerlijke- & Utiliteitsbouw (ACA B&U) op het internet geplaatst.

De omvangrijke aanbestedingsregelgeving in de bouw, zowel Europees als nationaal, is door middel van een rubricering en zoekmogelijkheden optimaal toegankelijk geworden. Daarnaast kan met de Aanbestedingwijzer eenvoudig een verkenning worden gemaakt in deze, door veel mensen, als lastig ervaren materie. Met behulp van het Aanbestedingenportaal kan worden gezocht naar bekendmakingen van aanbestedingen. 
 
Eind november 2002 organiseerde ACA B&U het succesvol verlopen congres: Aanbesteden na de bouwenqu?te. Tal van deskundigen uit het veld gaven hun visie op diverse onderwerpen die het aanbesteden raken. Een uitgebreid verslag van deze dag is te raadplegen onder de rubriek Nieuws op de site. 
 
Op de website zijn ook recente publicaties van ACA B&U te vinden over aanbesteden. Bijvoorbeeld over privacybescherming en het prestatieprincipe, welk onderwerp ook bij aanbestedingen actueel is. 
 
Deze website levert een belangrijke bijdrage aan de informatievoorziening over en de kennisverspreiding van de aanbestedingsregels in de bouw. 

Zie:
http://www.acabenu.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.