AD begint jongeren site

AD begint jongeren site

Het Algemeen Dagblad begint zaterdag 1 februari met een jeugdmagazine op internet. De nieuwe site is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. Met onder meer interviews met artiesten, acteurs, vj’s en dj’s, show-en filmnieuws en trends op het gebied van fashion, beauty, haarmode en design.

Bron:
http://www.ad.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ook zorgverzekeraars Groene Land Achmea en PWZ Achmea hebben een website voor kinderen gelanceerd met de mascotte Sprietje in de hoofdrol. De site is ingedeeld aan de hand van thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van leeftijdsgenoten van Sprietje, kinderen van 2-10 jaar. Bij lancering zijn dit de thema’s ‘Sprietje krijgt een konijn.’ en ‘Sprietje in de keuken.’. Elke 2 maanden komt er een thema bij. Gezondheid, het speerpunt van Groene Land Achmea en PWZ Achmea, vormt het hoofdthema. Elk thema heeft drie verhalen, een spel en een kleurplaat.

    Referenties:
    http://www.persberichten.com/Detail.asp?id=11736
    http://www.sprietje.nl/

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.