Adformatie Groep start weblog over communicatie

Adformatie Groep start weblog over communicatie

Adformatie Groep start weblog over communicatieStil en geruisloos is de Adformatie Groep in december een weblog over communicatie gestart. Blijkbaar is de lancering wel aangekondigd in het tijdschrift Comunicatie. In de blogosfeer heb ik er vooralsnog weinig over kunnen vinden. Alleen René Zonneveld en Marije van den Berg maken hiervan melding. Na Emerce, Quote en Kijk het vierde Nederlandse tijdschrift dat een (betaalde) weblog heeft opgezet?


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Helaas, ook de eerste van de vier communicatieweblogs zonder rss-feed. Tenminste, ik kan 'm niet ondekken.
    Zes keer per dag naar die site surfen om te kijken of men het heeft belieft een nieuw stukkie te poepen is sooo this time last decade.

    geplaatst op
  • Ik ga ze met bijzonder interesse volgen, hoewel de eerste topics me overigens niet prikkelen: een per abuis(?) verstuurd persbericht met correctie van de verzenders levert de meeste response...

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.