Channelsponsoring bij Marketingfacts

Channelsponsoring bij Marketingfacts

Zoals je wellicht weet - en aan de linkerkant van de website kunt zien - onderscheiden we bij Marketingfacts 13 channels waarin we de blogposts die we publiceren onderverdelen. Sinds kort bieden wij (weer) de mogelijkheid sponsor te worden van een van deze channels. Of meerdere, natuurlijk.

Het sponsoren van een channel op Marketingfacts heeft als voordeel dat je je merk direct verbindt aan de specifieke discipline binnen de online marketing. Het sponsorschap houdt concreet in:

  • Vertoning van het logo in de channelbar, zowel op de channelhomepage (bijv. e-mailmarketing) als boven artikelen binnen het channel (zie voorbeeld).
  • Het logo is standaard als outline weergegeven binnen de channel bar, bij een mouse-over verschijnen de fullcolour-versie van het logo én een korte tagline als alt text.
  • Het logo is aanklikbaar en linkt naar de eigen (merk)website, wat gunstig is voor uw SEO-activiteiten.

Combinatie met Marketingfacts Jaarboek

Ook het Marketingfacts Jaarboek, dat jaarlijks verschijnt, kent dezelfde opdeling in channels. Per hoofdstuk bestaat de mogelijkheid om te sponsoren in de vorm van een advertentie. Dit jaarboek verschijnt in een oplage van 6.000 stuks en wordt m.n. gelezen door professionals en (HBO- en WO-)studenten op het gebied van (online) marketing.

De online channelsponsoring kan uiteraard worden gecombineerd met die van het betreffende hoofdstuk in het jaarboek, voor een maximaal bereik binnen de doelgroep.

Contact

Interesse of meer weten? Neem contact op met Emile Peters (commercieel manager) of Bram Koster (community manager) via e-mail of telefoon: 026 - 711 38 24.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.