Alles draait om conversie!

Alles draait om conversie!

Martin de Boer (ABN AMRO) @ Emerce Update Customer Conversion

Zoals eerder deze week aangegeven werd gisteren de eerste Emerce Update van dit jaar gehouden met als onderwerp Customer Conversion. Ruim

200

300 mensen kregen een interessant programma met sprekers als Tibert Verhagen (Synq), Dennis Goedegebuure (eBay), Martin de Boer (ABN AMRO), Piet-Hein Kerkhof (Kelkoo), Hans van der Meulen (Lost Boys) en Ronald van Ingen (TopTicketLine). Een gevarieerd programma waar vanuit verschillende invalshoeken customer conversie werd belicht.

Samenvattingen en foto’s zijn inmiddels te vinden op Emerce Minutes (later volgen presentaties en video).

Ik moet eerlijk bekennen dat mijn gedachten gisteren af en toe afdwaalden naar de ontwikkelingen op het gebied van nieuwe media en de aandacht die we daar op dit weblog aan besteden. Leuk en heeft ook absoluut mijn interesse maar waar het feitelijk allemaal om draait blijft toch conversie!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.