Anticonceptiewebsite trekt veel bezoekers

Anticonceptiewebsite trekt veel bezoekers

Sinds de komst van de website anticonceptiepil.nl hebben al meer dan 230.000 vrouwen daarop een anticonceptietest gedaan. Voor 29 procent van de vrouwen is de pil het meest ideale conceptiemiddel. De anticonceptie-ring scoort de tweede plaats. Dat zegt woordvoerder Wendy Louwen dinsdag. In maart hebben meer dan 120.000 mensen de website bezocht.

Geneesmiddelenproducent Organon Nederland en Stichting Anticonceptie Nederland hebben de anticonceptietest ontwikkeld. De test houdt behalve het voorkomen van zwangerschap ook rekening met levensstijl.

De reden voor het starten van deze campagne heeft ermee te maken dat veel vrouwen nog steeds op zoek zijn naar de meest ideale manier van anticonceptie. Ook het afschaffen van vergoeding voor anticonceptie in het ziekenfonds speelt mee. Er is veel gedaan om bekendheid te krijgen voor de website.

Bron: ANP


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.