Audi exclusieve sponsor van weblog Jalopnik

Audi exclusieve sponsor van weblog Jalopnik

Audi exclusieve sponsor van weblog JalopnikAudi is sinds enkele weken de exclusieve sponsor van Jalopnik, een van de meest recente weblogs uit de stal van Nick Denton’s Gawker Media. Bedrijven als Nike en General Electric plaatsen al eerder advertenties op de weblogs van Gawker, maar Audi krijgt als exclusieve sponsor meer dan alleen banner advertenties.

Wie de Jalopnik weblog goed bekijkt, ziet bijvoorbeeld op verschillende plaatsen het logo van Audi opduiken. De meest opvallende is het logo van Audi verwerkt in de Jalopnik-header. Het exclusief sponsoren van de weblog betekent overigens niet dat Audi een voorkeurspositie krijgt als het gaat om de content van de weblog aldus Nick Denton in een interview met Newsobserver.

Autofabrikanten zijn al langer op zoek naar nieuwe marketing-instrumenten op hun merk onder de aandacht te brengen. Online marketing speelt daarin een steeds grotere rol en het zou me dan ook niet verbazen dat binnekort meer autofabrikanten weblogs gaan inzetten. Met een tv-uitzending als deze vrees ik alleen dat het in Nederland nog wel even zal duren.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.