België heeft haar eigen LonelyGirl15

België heeft haar eigen LonelyGirl15

België heeft haar eigen LonelyGirl15De belgische blogosphere begint in de ban te raken van Paola246, Vlaanderens eigen LonelyGirl15. De bloggers piekeren zich suf hoe de vork in de steel zit, maar het is inmiddels wel duidelijk dat een bureau bezig is via Paola246 veel aandacht te krijgen voor iets waar we pas later achterkomen…

Het feit dat deze leuke meid naast het weblog tegelijkertijd onder andere een flickr account, youtube account, twitter account!, en myspace account lanceert lijkt wat vreemd voor een 15 jarige. Alle Flickr foto’s zijn daarbij van dezelfde datum en als ze echt een “die hard” internetter is (de halve BE blogosphere incrowd staat in haar blogroll) dan had ze nu wel gereageerd op alle vermoedens van nepperij, roept men ten zuiden van Nederland. Dat de eerste oppik van de Youtube filmpjes afkomstig is van het weblog van iemand die werkt voor het bedrijf waar Paola haar weblog draait (skynetblogs), is ook niet handig… Tot slot verscheen vandaag de melding dat tijdschrift “dag allemaal” een exclusief interview met Paola heeft. De nep is duidelijk, maar was dit het einddoel of pas het begin? Op paolavdb.be is een overzicht te vinden van wat Paola waar doet. Hou in de gaten of ga verder en voeg haar toe aan je Twitter account en geef dit spel zelf wat richting :-)

Update 10 mei 17.22 Het verhaal is uit. Het is bekend wie Paola is. Opgezet door Stefan Kolgen en het is onderdeel van een virtueel theater experiment van hetpaleis. Zie hier het persbericht.


DelenEr zijn 10 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.