Benieuwd welke 75 startups pitchen tijdens TNW Conference?

Benieuwd welke 75 startups pitchen tijdens TNW Conference?

Bekijk de lijst met startups die zullen pitchen tijdens The Next Web Conference. Ze zijn gekozen door lezers van The Next Web en een onafhankelijke jury van investeerders.

Vorige week stemde het publiek voor hun favoriete startups die deelnemen aan het Boost-programma, 'powered by Braintree', van The Next Web Conference, volgende week in Amsterdam. Men kon 50 van de meest veelbelovende 'early-stage'-bedrijven op het podium zetten tijdens TNW Conference in Amsterdam op 23 en 24 april. En nu, 35.000 stemmen verder, zijn de resultaten bekend.

Via onderstaande link vind je de volledige lijst van 75 startups die zullen gaan pitchen - 50 geselecteerd door het publiek en 25 door een onafhankelijke jury van investeerders. Kijk mee of pak die misschien wel laatste kans op een ticket voor de conferentie, want er zijn nog maar minder dan 100 kaarten beschikbaar.

Bekijk hier de volledige lijst van startups!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.