Ben’r voor een ander

Ben’r voor een ander
,

ik ben’r voor een ander op 14 juli:
In plaats van het gebruikelijke incentive heeft ons sales team (Speurders.nl) toegezegd een hele dag aan de slag te willen voor het goede doel. Uiteraard kon ik niet achterblijven, en stel op die dag bannerruimte en de opbrengsten van de salesactie ter beschikking voor een maatschappelijk relevant project.

Uitnodiging:
We hopen dat er meer online salesteams mee gaan doen, dus schrijf je in via pledgebank en doe mee! We zoeken nog een spannende locatie, hulp bij de organisatie/ verslaglegging en sponsoren voor bijvoorbeeld de borrel. Na afloop van deze dag gaan we een biertje drinken op de Nieuwmarkt in Amsterdam. Dus doe mee, en ben’r voor een ander!

Emo-tv:
We denken hierbij aan een project dat doelgroepen helpt om gebruik te maken van internet of een opleiding te volgen in nieuwe media, en zo extra kansen creëert die zij anders niet gekregen hadden. Suggesties zijn welkom in de comments.


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Ha Maarten, zeer goed initiatief. Wij sluiten ons graag bij jullie aan met FunnyGames.nl & Kindertent.nl. En omdat Rein het zo graag wilde: Rein, ik 'Banner' bij 14 juli jongen!

  geplaatst op
 • Adfactor stelt eveneens gratis ben'rs erbij beschikbaar de 14e. Zou mooi zijn als meerdere exploitanten aansluiten, wie volgt?

  geplaatst op
 • Top! Lijkt me leuk als we een prachtige locatie kunnen vinden. Online wereld in actie midden in de zomerdip!

  MR

  geplaatst op
 • goed initiatief, klinkt leuk. hoe laat begint dit?

  geplaatst op
 • Zojuist een positieve reactie van Netdirect gekregen. Ik ga nu op zoek naar een leuke locatie. Iemand suggesties? Leuk ook als een van de video bloggers verslag wil doen.

  geplaatst op
 • Goed initiatief waar ik als Marketingfacts graag aan mee wil doen! Ga alleen 14 juli op vakantie dus ik moet even kijken of ik er die dag zelf bij kan zijn.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.