Beste Bill van SNS

Beste Bill van SNS
, ING Groep
@evr

Beste Bill,

Hallo, ik ben BillVanochtend verstuurde je aan iedereen die zich had aangemeld voor bankieren via messenger een berichtje dat begon met de tekst:

Alles goed? Leuk dat je mijn website hebt bezocht! Waarschijnlijk zat je al te wachten op een reactie, maar ik had geen tijd je eerder een mailtje te sturen. Ik dreig plotseling een BN-er te worden. Mijn naam duikt in de media overal en nergens op.

Wel Bill, het klopt je naam duikt inderdaad overal op in de media, maar niet zoals jij het waarschijnlijk had bedoeld. Je hebt 1.148 geïnteresseerden teleurgesteld, waarvan minstens 32 SNS-collega’s. Ook je vrienden bij Microsoft (5 stuks) en Logicacmg (5 stuks) zullen niet blij met je zijn.


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Goed begin is het halve werk zullen we maar zeggen. Jammer, is een interessant concept. Maar alle pr-inspanningen ten spijt, ik vrees dat ze de komende periode heel wat aan goodwill moeten terugwinnen.

  geplaatst op
 • Het is dom en vervelend, maar laten we het nu niet zwaarder maken dan het is. Ik kan me nog herinneren dat Bol.com een identieke actie had bij hun start in Nederland, naar heel wat meer mensen ook. En ik krijg wel meer nieuwsbrieven voorbij met een kapitaal aan e-mailadressen. Gewoon 3x sorry en voortaan beter nadenken en procedures aanscherpen.

  geplaatst op
 • Heeft iemand die lijst als tekstbestand? Krijg inmiddels lamme handjes van het overtikken van die adressen ;-)

  geplaatst op
 • @Bernice: Het betreft hier een bank die een blunder begaat. Da's in de ogen van de gemiddelde consument wel van een andere orde.

  geplaatst op
 • @Bernice, ben het niet helemaal met je eens. Zeker van een financiele dienstverlener verwacht je privacy omtrent je gegevens.

  Deze intro op nu.nl over het feit dat internetgebruikers spam zelf in de hand hebben, lees ik nu toch ook met gemengde gevoelens:

  Internetters hebben spam zelf in de hand. Als niemand op zogenaamde junk mail reageert of spullen koopt via spam, dan zou het heel snel over zijn met de vele ongevraagde e-mails. Dit concludeert beveiligingsbedrijf Mirapoint in een donderdag verschenen rapport.

  geplaatst op
 • Ach. zo blijft Bill tenminste in het nieuws ;-)

  geplaatst op
 • @Marco: Dit is de 2e maal in korte tijd dat ik deze blunder bij een Nederlandse organisatie tegenkom. Je hebt dus spam zeker niet altijd zelf in de hand.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.