Bezorgportal thuisbezorgd.nl lanceert compleet vernieuwde website

Bezorgportal thuisbezorgd.nl lanceert compleet vernieuwde website

?Bij thuisbezorgd.nl kun je elke dag iets anders eten? ? aldus de nieuwe website van wat in feite het grootste bezorgrestaurant van Nederland is.

Wanneer je in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht pizza, chinees of shoarma bestelde, hoef je al lang je telefoon niet meer te gebruiken. Tegenwoordig volstaat een paar muisklikken om de bezorgers naar je huis of kantoor te dirigeren.

Thuisbezorgd.nl telt landelijk ruim 300 aangesloten bezorgrestaurants en is daarmee veruit de grootste bezorgsite van het land. Op de site zijn o.a. Al Capone?s, New York Pizza, Domino?s en specialistische bezorgers zoals De Spare Rib Express opgenomen. Dit wil overigens niet zeggen dat je de chinees of pizzeria op de hoek niet op Thuisbezorgd vindt.

Gemakkelijker bestellen
Na twee jaar pionierswerk gaat thuisbezorgd.nl over op een nieuw en eenvoudiger bestelsysteem. Dit systeem maakt gemakkelijk bestellen mogelijk in slechts drie stappen. Na de keuze van de keuken (bijv. Thais) worden alle Thaise restaurants die beschikbaar zijn in de regio waar je je bevindt getoond. Hierna wordt direct het menu van het gekozen restaurant zichtbaar. Heb je al een keer besteld dan klik je gewoon door en geniet je na 45 minuten van een heerlijke oosterse maaltijd.

Acties
Vanaf 2003 biedt thuisbezorgd.nl haar klanten nog meer voordeel dan een grote keuze en gemakkelijk bestellen. Naast de uitbreiding naar 600 restaurants zal thuisbezorgd.nl kortingen bieden tot 15% van de normaal te betalen prijs. Dat maakt thuisbezorgd.nl niet alleen gemakkelijker maar ook goedkoper dan bestellen via de telefoon!

Achtergrond-informatie
Thuisbezorgd.nl is een onderdeel van Internet Thuis Bezorg Faciliteiten ITBF, een IT-bedrijf uit Enschede dat o.a. ook de bestelsite voor De Spare Rib Express verzorgt. ITBF werd opgericht in 1999. Voor vragen kunt u terecht op .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) dan wel 053-4328693.

Bron:
http://www.persberichten.com/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.