Bloggingplanet.com van start voor businessblogs

Bloggingplanet.com van start voor businessblogs

In de laatste uitzending van For Immediate Release (een must-listen podcast voor elke zichzelf respecterende marketeer) wordt melding gemaakt van een nieuw project van Neville Hobson, een van de presentatoren. Het gaat om Bloggingplanet.com, een samen-werkingsverband van diverse consultants om bedrijven te helpen een entree te maken in de Blogosfeer en de nieuwe vorm van conversatie die we online meemaken.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • For Immediate Release is zeker de moeite waard om te beluisteren! De afleveringen zijn behoorlijk lang, maar dat is nu juist het voordeel van het beluisteren van Podcasts. Even geen tijd? ... stop de mp3-speler en zet hem weer aan als je verder wilt luisteren.
    Ik hoop dat de echte marketeers deze podcast niet nu pas ontdekken, want dan hebben ze een hele hoop luister-uurtjes in te halen! De podcasts worden al gemaakt vanaf begin januari http://www.fzelders.nl/weblog/index.php?p=573 .

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.