Bram de Zwart (3DHubs): “We zijn wereldwijd de grootste 3D-print-marktplaats”

Bram de Zwart (3DHubs): “We zijn wereldwijd de grootste 3D-print-marktplaats”

Bram de Zwart gaat met zijn 3D-printingbedrijf 3DHubs de hele wereld over. Hij haalde 4,5 miljoen dollar op bij een aantal investeerders en opende onlangs een vestiging in New York.

Bram de Zwart is medeoprichter van 3DHubs, dat vorig jaar een wereldwijd netwerk van 3D-printers lanceerde. Via de website kan een printer in de buurt worden geselecteerd voor het printen van een driedimensionaal ontwerp. "We verbinden de eigenaar van de printer met degene die het wil gebruiken. We hebben 8.000 mensen in 140 landen die gebruikmaken van onze service."

Een marktplaats voor 3D-printen dus. "We maken iets ontoegankelijks toegankelijk. We hebben concurrenten, maar zijn wereldwijd de grootste - we groeien elke maand met 40 procent."

Internationaal ondernemen is voor De Zwart een must vanwege de schaal waarop het bedrijf opereert. "We creëren aan de aanbodzijde zoveel mogelijk kleine ondernemers - de eigenaren van de printers - zodat ze altijd dicht bij de consument zitten." 3DHubs neemt 15 procent commissie, tegen service en gemak. "We helpen met de techniek en zorgen voor de klantenservice."


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.