Campagnes in het ochtendnieuws

Campagnes in het ochtendnieuws

Campagnes in het ochtendnieuws: Wekker geleend van de Chinese creativity industryIk moet eerlijk zeggen dat ik met Daphne Bunskoek toch een stuk vrolijker wakker wordt dan met Sjors Fr?hlich of een van de andere vervangers nu zij lekker op de Seychellen zit. Vanmorgen een aantal reclame-campagnes die mij opvielen in of rondom het programma Goedemorgen Nederland.

Als eerste de wereldwijde campagne van Amnesty om geweld tegen vrouwen wereldwijd de kop in te drukken. Als tweede de campagne van Geoge W. Bush waarin hij misbruik/gebruik maakt van de gebeurtenissen rondom 11 september. Als derde en laatste campagne de tv-commercial van Whiskas. Aan het eind van de commercial de mededeling dat je via de website een gratis Dubbelgroot Maaltijdzakje kunt aanvragen. Whiskas (of het reclamebureau) heeft het begrepen!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Die jongens van Whiskas gaan tegelijkertijd wèl een beetje te ver in hun voedingsadvies:

    [img="http://www.mediafact.nl/images/uploads/rijkvis.gif"][/img]

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.