CES2013 in 10 video’s: 4K-TV, W8 ultrabooks/-tablets & gadgets

Waarom zou je nog naar CES2013 willen? Meer van het zelfde

CES2013 in 10 video’s: 4K-TV, W8 ultrabooks/-tablets & gadgets

De laatste 8 jaar ging ik elk jaar religieus naar de CES in Las Vegas. Alle consumentengadgets gingen online en elk jaar was er veel te melden. Nu is het vaak meer van hetzelfde. In 10 video's kun je zien wat er gebeurt ook al zijn er 20.000 nieuwe producten waar 150.000 mensen naar komen kijken. Zij zagen o.a. 4K-TV, Windows 8 ultrabooks/tablets, grote schermen op mobiel en een heleboel leuke zaken zoals flexibele schermen, touchscreen met echte touch, 3D printers, glazenwasser robots & meer.

Onderstaand vind je alle filmpjes. Verder staan er nog 10 andere filmpjes bij met leuke wificamera's en overzichtsfilmpjes. 

Spendeer een half uur en je bent weer helemaal bij. O ja, over die andere 20.000 nieuwe producten die ik gemist heb: sorry!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Hallo ik ben op zoek naar een laptop met een 5de generatie i7 processor max gewicht 1.5kg 13.3 inch en een accuduur van tien uur zelf samenstellen vind ik ook niet erg

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.