Coloribus Advertentie Collectie

Coloribus Advertentie Collectie

The Axe Effect

Op de weblog van Aad Meijer kwam ik bovenstaande Axe-advertentie tegen. Wat mij betreft een prachtige advertentie waarin de subtiele humor de advertentie bijzonder maakt.

Op zoek naar de bron van deze advertentie liep ik tegen Coloribus aan, een collectie van diverse thematische advertenties zoals die van Axe maar ook van Playstation, Durex en Smirnoff. Ook Admirror, een verzameling van advertenties die erg op elkaar lijken, is de moeite waard om te bekijken. Een aanrader!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Erg leuke advertentie. Op die site staan ook nog meer advertenties die helemaal top zijn. Ik heb die site dan ook doorgestuurd naar de creatieven binnen ons bedrijf. We vroegen ons ook af waarom er in Nederland niet zoveel goede print advertenties worden gemaakt. Als reden hadden wij dat adverteerders niet durven en dat er te weinig geld beschikbaar is voor goede print advertenties. Misschien heeft iemand nog andere ideeen hierover?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.