Combinatie van RSS en e-mail

Combinatie van RSS en e-mail

Weer een goed verhaal van Rok Hrastnik op MarketingStudies.net, ditmaal over de combinatie van RSS en e-mail. Vooral het 6-stappen plan aan het einde om RSS te integreren in je e-mailmarketing strategie is handig.


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Goed stuk, en voor 90% klopt het ook wel. Wij zijn al een aantal maanden bezig bij verschillende key company's dit te implementeren. Het grootste probleem wat zei hebben met deze verandering is de bekendheid van rss feeds.. Podcasting zegt iedere gebruiker wel iets maar van rss feeds hebben ze nog nooit gehoord.

  Emiel Kamzol

  geplaatst op
 • In de toekomst zal RSS leesfunctionaliteit in 'gewone' browsers goed geintegreerd zijn, zodat het een stuk laagdrempeliger wordt.

  Daarnaast kun je een 'eigen' versie van b.v. Feedreader distribueren met daarin de feedlinks voorgeprogrammeerd.

  Het probleem met key companies is dat ze de eigen onbekendheid met ontwikkelingen op internet vaak met die van hun prospects en klanten verwarren. Vaak ontbreekt elke onderbouwing. En ten opzichte van e-mail is alles relatief onbekend.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.