Computable als eerste vakblad ook met e-paper

Computable als eerste vakblad ook met e-paper

Als eerste vakblad in Nederland is Computable, zakelijk en technisch weekblad voor de ict-professional, nu ook als e-paper kosteloos beschikbaar. De gedrukte versie van Computable is voortaan iedere vrijdag live te lezen (wel registreren). In de komende weken worden de mogelijkheden voor de lezers van de e-paper verder uitgebreid.

Eerder dit jaar beet de Telegraaf het spits af met een e-paper. Het succes van de elektronische Telegraaf was voor VNU Business Publications, uitgever van Computable, aanleiding om deze stap ook te zetten. Het project werd uitgevoerd door het Digitale Media-team, de ict-afdeling en het Computable-team van VNU BP, in samenwerking met Paypernews. Dit bedrijf was ook verantwoordelijk voor de implementatie van de digitale Telegraaf.

In de komende weken worden de mogelijkheden voor de lezers van de elektronische Computable nog aanzienlijk uitgebreid. Computable e-paper is voortaan elke vrijdag vanaf 12.00 uur hier beschikbaar. Abonnees van Computable kunnen zich daar registreren op basis van hun abonneenummer en postcode. Niet-abonnees van de printversie moeten eerst een aanmeldingsformulier invullen.

Bron:
http://www.persberichten.com/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.