Cora van Mora under construction

Cora van Mora under construction
, ING Groep
@evr

Cora van Mora under constructionCora van Mora, of beter gezegd Juliette de Wijn, gaat vanaf 28 februari op RTL 5 een programma voor bouwvakkers maken, met de titel ‘Voor Dag en Bouw’.

Tijdens het opstaan kunnen de bouwvakkers nog even naar hun programma kijken, want de uit-zending start op 5:30 uur in de ochtend. In het programma komen dagelijkse en wekelijkse onderwerpen aan bod. Bij de dagelijkse onderwerpen is er een valtest te zien, waarbij een zwaar voorwerp van een steiger wordt gegooid om het resultaat te bekijken. Waar heb ik dit eerder gezien? Wekelijks wordt in het ‘Moppie Van de Week’ (kan het nog platter?), op de bouwplaats gezocht naar een alleenstaande bouwvakker die wel openstaat voor een date met een vrijgezelle dame.

Weet iemand waarom iedereen plotseling de bouwsector heeft ontdekt? In ‘Evers staat op’  wordt frequent ingehaakt op de bouwsector en ook commercials richten zich rondom dit tijdstip steeds vaker specifiek op de bouwsector.

Mijn persoonlijke ervaring met de bouw is dat de planning altijd uitloopt. Wat dat betreft zijn de makers van het programma goed in de huid van hun doelgroep gekropen; Een week voor de lancering van het programma wordt de publiciteit opgezocht, maar www.voordagenbouw.nl staat nog under construction. Gemiste kans.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.