Creatief en wil je in de schijnwerpers? Meld je dan aan voor Pytch-opnames bij Marketingfacts

Creatief en wil je in de schijnwerpers? Meld je dan aan voor Pytch-opnames bij Marketingfacts

Pytch is het platform dat de creatieve industrie verbindt, in beeld brengt en inspireert. Via het platform worden al lange tijd prachtige video-interviews van ondernemende mensen uit de creatieve industrie verspreid. Bij de creatieve industrie mag je ook denken aan alle innovatie rondom het digitale kanaal. Daarom organiseren we op 25 april een Pytch opnamedag op het kantoor van Marketingfacts in Arnhem. Hiervoor zoeken we ondernemende mensen met een creatief product of innovatieve dienst in de online industrie.

Waarom Pytch?

Pytch is van mening dat jong talent in de creatieve industrie niet altijd de kans krijgt die het verdient. Ervaren ondernemers binnen (en buiten) de industrie zijn wel vaak geïnteresseerd in nieuw talent en inspirerende ideëen. Pytch wil het verschil maken door talent en ondernemers te koppelen en te verbinden. Pytch verbindt mensen die elkaar vanuit een bepaalde gemeenschappelijke interesse willen, en via Pytch, dus ook kunnen vinden.
Pytch gelooft dat het verbinden van mensen uit diverse disciplines leidt tot nieuwe inzichten, tot inspiratie én tot innovatie. Pytch wil mensen verbinden die bereid zijn om voor een ander iets te betekenen zónder daar direct iets voor terug te vragen.

Pytch opnamedag 25 april

Samen met Pytch organiseert Marketingfacts op 25 april een opnamedag waarbij we 8 interviews kunnen afnemen. De video-interviews worden ingedeeld in 4 categorieën:

  • pioniers (potentiële startups / starters die van idee naar bedrijf willen)
  • startups (bedrijven jonger dan 2 jaar)
  • entrepreneurs (bedrijven ouder dan 2 jaar)
  • kickstarters (consultants, investeerders, beleidsmakers etc.)

Per categorie willen we twee kandidaten uitnodigen om bij ons langs te komen voor het interview. Daarnaast plaatsen we de meest interessante interviews op Marketingfacts.nl in de rubriek 'Pytch Insight'. De opnames zullen plaatsvinden op het kantoor van Marketingfacts in Arnhem.

Wil je meedoen?

Vind je dat we jou moeten uitnodigen voor de Pytch opnamedag? Stuur dan een korte beschrijving van jouw business en een motivatie waarom jij een plek verdient naar Ayman van Bregt via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). Aanmelden kan tot vrijdag 20 april om 12:00, later die dag laten we weten wie we uitnodigen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.