De Nieuwjaarsborrel 2018: schrijf je nu in!

De Nieuwjaarsborrel 2018: schrijf je nu in!
, Evolve
@bramkoster

Waarschijnlijk ben je van plan zo ongeveer nú je laptop dicht te klappen om aan de kerstborrel op je werk te beginnen. Maar regeren is vooruitkijken - of uitkijken naar, natuurlijk. In dit geval naar de Nieuwjaarsborrel van Online Tuesday en IAB Nederland, dé borrel voor de online industrie. Op 9 januari 2018 zien we je daarom graag in Hotel Arena. En omdat het net als in afgelopen jaren wel eens druk kan worden, is het raadzaam je alvast aan te melden. Doe dat nú, dan kun je met een gerust hart de feestdagen in.

Waar en wanneer

De Nieuwjaarsborrel wordt ook komende jaar weer gehouden in Hotel Arena. Maar je vindt en herkent het misschien wel niet meer terug! Zo is de ingang verplaatst naar het park en maken we gebruik van een compleet nieuwe ruimte, grenzend aan de aloude Kapel

Let op: je ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving, maar dat gebeurt later op de dag (dus niet direct) in verband met de batchverzending van e-mails.

Partners en sponsoren

De Nieuwjaarsborrel 2018 wordt georganiseerd door Online Tuesday en IAB Nederland en mede mogelijk gemaakt door Pünktlich.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.