De voordelen van een bedrijfsmanager in Instagram en Facebook

De voordelen van een bedrijfsmanager in Instagram en Facebook
, SDIM
@sd_im

Maak jij zakelijk gebruik van Facebook of Instagram, maar heb je nog géén Bedrijfsmanager? We leggen je graag uit waarom je die vandaag nog moet aanmaken. Dit is de aftrap van een nieuwe video-rubriek op Marketingfacts, waarin SDIM uitlegt wat de laatste ontwikkelingen zijn in online marketing en hoe bedrijven daar hun voordeel mee kunnen doen.

De Bedrijfsmanager is een handige tool die organisaties helpt om alle marketingactiviteiten binnen Facebook op één locatie te beheren. Zo kun je het platform gebruiken om pagina’s te beheren en advertenties uit te voeren, maar ook om marketingpartners toe te voegen zodat zij eenvoudig kunnen ondersteunen.

"Beheer al jouw Facebook-marketing efficiënt op één locatie" 

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een Bedrijfsmanager, want het draagt bij aan uiteenlopende zaken zoals professionaliteit, veiligheid en efficiëntie. Bekijk onderstaande video en ontdek de voordelen.

Deze video-rubriek vind je eens in de twee weken op Marketingfacts.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.