Doe mee aan ons onderzoek naar de toekomst van online marketing- en communicatiefuncties

De Marketingfacts Online Jobs Monitor brengt de ontwikkelingen op het gebied van functies in online marketing en communicatie

Doe mee aan ons onderzoek naar de toekomst van online marketing- en communicatiefuncties

De markt van de online marketeer en onlinecommunicatieprofessional is continu in beweging. Al jaren ontstaan er nieuwe functies en specialiteiten en migreren functies van de bureauwereld naar de corporate wereld. De SEO-specialist was enkele jaren geleden nog een functie die enkel bij bureaus werkte, maar is nu heel normaal bij banken en uitgevers. Webcaremedewerkers kennen we ook pas een paar jaar als functie bij bedrijven. 

Vanuit Marketingfacts Jobs willen wij graag in kaart brengen hoe deze ontwikkelingen verlopen en hoe deze zich in de nabije toekomst gaan ontwikkelen. Dat willen we doen via de al eerder aangekondigde Marketingfacts Online Jobs Monitor. Daarom hebben willen we graag jullie medewerking vragen voor het onderzoek. Het kost ongeveer 7 minuten van je tijd en als dank belonen wij de deelnemers uiteraard met inzicht in de resultaten. Meedoen doe je hier. Alvast bedankt!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.