Dogging, nieuwe trend na flashmobbing?

Dogging, nieuwe trend na flashmobbing?
, Reddion
@alexstil

Flashmobbing zou een nieuwe internet trend worden. Maar er is al weer een nieuw “rage”.

Dogging is nu helemaal de hit in Engeland. Ga, met je via het Internet gescoorde partner, sex bedrijven op openbare plaatsen en zeg tegen de politie dat je de hond aan het uitlaten was (als ze je betrappen). Er schijnen nu al ruim 25000 mensen in Engeland aan mee te doen. What’s next?

Update:

Dogging werd ‘mainstrain’ toen in maart 2004 Stan Collymore, een van Engeland’s meest beroemde voetballers, toegaf dat hij diverse dogging bijeenkomsten had bezocht. In diezelfde maand brachten de Urockers een single uit waarop de lof op het doggen wordt bezongen, inclusief een begeleidende sexy video. Het muzikale trio omschrijft zichzelf als “een op het internet geboren collectief van seksuele anarchisten dat is groot gebracht met de vrijheid van communicatie.” De tekst van de song spreekt voor zich:

“Sex in public feels so right. Honk your horn. It’s a dogger’s delight”

Luister/kijk verder:
http://www.urockers.com/

Bron:
http://www.aboutblank.nl/


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.