Van data naar inzicht

Download de nieuwe Marketingfacts Special: van data naar inzicht

Download de nieuwe Marketingfacts Special: van data naar inzicht
,
@marketingfacts

Of het nu gaat om het toekennen van budget aan verschillende marketingmiddelen, het verbeteren van een online-advertisingcampagne of het optimaliseren voor het zoekgedrag van je doelgroep, in al deze situaties wil jij als marketeer de optimale beslissing maken. Daarvoor moet je goed geïnformeerd zijn en dus de beschikking hebben over zoveel mogelijk relevante data. Toch?

In deze Special gaan we op zoek naar de inzichten die je uit de vele data kunt opdoen en waarom dit zo eenvoudig nog niet is. Anders gezegd: hoe je door de databomen het bos weer ziet.

Download nu de Special Van data naar inzicht!

In deze Special kijken we naar hoe je relevante kpi’s opstelt, welke modellen richting kunnen geven aan je zoektocht naar inzichten en hele praktische artikelen over de waarde van small data, de inzet van social data en hoe good old Excel nog steeds nuttig ingezet kan worden. Tot slot bespreken we de rol van intuïtie in data gedreven marketing. Genoeg relevant leesvoer dus!

Download nu de Special!

Interessante content? Bekijk hier alle artikelen in de special Van data naar inzicht


Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.