Contentmarketing

Download nu de Special over contentmarketing!

Download nu de Special over contentmarketing!
, Evolve
@bramkoster

The proof of the pudding is in the eating, zo luidt het gezegde. Dus hoe breng je het gedachtegoed aan de man dat je met teksten en beelden je producten aan de man kunt brengen? Juist: met teksten en beelden. Vandaar dat er zo enorm veel content bestaat over contentmarketing. Contentmarketeers moeten wel - je vertrouwt toch ook geen schoenmaker die geen schoenen draagt.

Download de Special

Content over contentmarketing

En wij doen er vanuit Marketingfacts mee aan de stroom van content. Sterker nog, een recente tweet leerde ons dat Coosto met zijn socialmediamonitoring had achterhaald dat wij met - samen met Emerce en Marketingtribune - de meeste content over contentmarketing genereren. 

Er is overigens een tweede reden voor de grote aandacht die het onderwerp krijgt en dat is dat het een relatief nieuw vakgebied is. Natuurlijk, de Michelingids bestaat al meer dan een eeuw en de Allerhande al ruim 50 jaar, maar de vrijheid die digitale en social media geven om onze content rechtstreeks bij de consument te krijgen, hebben deze 'tak van sport' een serieus nieuw kanaal gemaakt voor menig merk en marketeer.

De aandacht is dus logisch. Maar in deze Special wilden we wel een stapje maken voorbij de '5 tips om aan de slag te gaan met contentmarketing'. Dat stadium hebben we immers wel gehad. Daarom vind je hier artikelen die verder kijken.

Mediamerken

Er zijn bijvoorbeeld artikelen over de mediamerken NOS op 3, Mindshakes en de tabloid Daily Mail. Als elk bedrijf een mediabedrijf moet worden, zoals wel wordt betoogd, dan kunnen we van hen iets leren.

Maar er wordt ook beschreven hoe jouw content past in het grotere geheel. En waarom je content niet (alleen) moet inzetten om te zenden, maar (vooral) om te ontvangen. Om te leren van je doelgroep: wat vinden ze interessant en wat zegt dat over hen? En hoe kan ik dat gebruiken in mijn verdere (content)marketing?

Daarnaast lees je waarom je nooit genoeg content kunt maken, mooie cases, handige how-to's en zes voorspellingen voor contentmarketing in 2017. In totaal krijg je 13 artikelen waarmee we je hopelijk helpen zelf ook een stap te maken met de inzet van contentmarketing voor jouw merk of organisatie.

Veel leesplezier!

Download de Special

Interessante content? Bekijk hier alle artikelen in de special Contentmarketing


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.