Dramatische oplagedaling dagbladen in Engeland

Dramatische oplagedaling dagbladen in Engeland

MediaWeek publiceerde afgelopen week de verspreidingscijfers voor de Engelse dagbladen over december 2005 (via: marketingpulse.nl).

Met uitzondering van de Financial Times (+2,8%), The Guardian (+5,8%), The Times (+1,4%) en een aantal zondagskranten, krijgt de hele dagbladenmarkt in de UK flinke klappen. Van de nationale dagbladen zijn Daily Star (-3,8%), Daily Express (-10,9%) en The Herald (-3,9%) de grote verliezers in het afgelopen jaar. Opmerkelijk zijn ook de forse dalingen bij de gratis krant Metro (-9,1%), Daily Star Sunday (-26,8%) en Sunday Express (-12,9%).


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • 'k Ben nooit zo van de eigen promotie in comments, maar dit keer voegt het wel wat toe voor de geïnteresseerden. Klik hier voor de totale lijst UK-dagbladen 2004/2005.

    geplaatst op
  • Gelukkig, nog iemand die net zo gek op cijfers is als ik. Dank voor de update Peter!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.