Een complete site voor 100 euro

Een complete site voor 100 euro
, Dimmle
@andersfloor

Bij internetbureau TwinEarth, dat vanuit Alphen aan de Rijn werkt voor klanten als Dayzers en Jan des Bouvrie, gaan de zaken goed. Het is dan ook op zoek naar freelancers.  Ervaren, geoefende webbouwers met gevoel voor design die iets extra’s aan een site kunnen meegeven. TwinEarth zal een vormgeving aanleveren en verwacht een website terug. Een beetje programmeur moet dat in 8 uur kunnen klaren aldus het bureau, en het acht een vergoeding van 100 euro dan ook redelijk. Nou ja, vooruit, 200 euro bij grote projecten. Hij/zij moet wel bereid zijn om regelmatig voor overleg en trainingen langs te komen.

Nou stikt het op de freelancebanken van teenage scriptkiddies dus zelfs voor 100 euro per dag zijn wel mensen te vinden. Ik vraag me echter wel af wat Jan des Bouvrie zal denken wanneer hij zijn factuur vergelijkt met bovenstaande bedragen…


Geplaatst in

DelenEr zijn 8 reacties op dit artikel

 • Achterlijke prijzen. Je ziet al aan hun eigen site dat besparen op goede ontwikkelaars niet zo slim is. Er zit een grijs vlak over een deel van het logo en de content in Safari, Firefox 1.5 en Opera. Ik wil dat wel voor ze oplossen na een normale prijsafspraak (:

  geplaatst op
 • En als je dan op de homepage direct naar 1 van de subpagina's van portfolio navigeert, krijg je een hele informatieve foutmelding. Gelukkig zijn er ook een hoop bedrijven die een website willen welke wél werkt.

  geplaatst op
 • Ach, Jantje de Bouvier ontwerpt nu toch ook spulletjes voor de Gamma? Dan hebben we daar al een associatie met ramsj-prijzen...

  geplaatst op
 • Ha, hier nog een vaudje: afhanke-lijk

  geplaatst op
 • Laat ik hier als 'mezelf serieus nemende' ontwikkelaar maar niet op reageren.

  geplaatst op
 • @ tinus

  bedankt voor je reactie!

  ;-)

  geplaatst op
 • Pure marktvervuilers. Uiteindelijk lost zichzelf dat wel op.

  geplaatst op
 • Het houdt ook niet op met de goede ideeen. Nu alleen de uitvoering nog. :-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.