Eerste Nederlandse Weblogconferentie (3)

Eerste Nederlandse Weblogconferentie (3)

Een paar willekeurige camshots van de eerste Nederlandse Weblogconferentie


Ik geloof best dat het erg gezellig is op de eerste Nederlandse Weblogconferentie in Glimmen, maar deze dames lijken zich behoorlijk te vervelen. Volgend jaar toch maar weer naar de Libelle Zomerweek? :-)

Ben uiteraard benieuwd naar de presentaties en verhalen over de conferentie. Presentatie van Frank Meeuwsen (Rhinofly) over business weblogs staat al online en ziet er erg goed uit!

Update #1
Lees net via :)= Esc dat Fransisco van Jole een zeer deprimerend beeld heeft gegeven van weblogs in het radio1-journaal (nav de conferentie). Moet eerlijk zeggen dat ik ook niet begrijp dat ze die van Jole hebben uitgenodigd als spreker. Ik was een absolute fan van hem in zijn daily planet tijd, maar sindsdien denkt hij het licht te heben gezien en schopt van Jole tegen alles wat maar iets met internet te maken heeft. Jammer, had hem graag als ambassadeur gezien en niet als onheilsprofeet.

Update #2
Gelukkig zijn de reacties over het item in het RTL-nieuws (met o.a. Merel Roze) een stuk positiever. Heb het zelf nog niet gezien maar baviaan.net heeft het fragment uit het RTL-nieuws online gezet.

Update #3
De eerste verslagen druppelen binnen:
http://www.hello-again.nl/
http://www.she-logica.nl/

Op de vraag van de RTL-verslaggever waarover hij zoal schreef op zijn weblog, reageerde Ton Zijp met het briljante: 'De ene keer doet mijn linker teen bijna pijn, de andere keer heb ik jeuk aan mijn hoofd' (foto via De Boomhut).

Op de vraag van de RTL-verslaggever waarover hij zoal schreef op zijn weblog, reageerde Ton Zijp met het briljante “De ene keer doet mijn linker teen bijna pijn, de andere keer heb ik jeuk aan mijn hoofd”. (foto via De Boomhut).

Update #4
En natuurlijk de eerste negatieve geluiden:
http://www.vannacht.nl/
http://www.staatsgeheim.com/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.