Europrix.nl sluit inzendingen op 30 april

Europrix.nl sluit inzendingen op 30 april

Sinds 2003 wordt jaarlijks de multimedia wedstrijd EUROPRIX.nl georganiseerd in Nederland en Vlaanderen. De EUROPRIX.nl is bedoeld om de beste toepassingen van multimedia in de Nederlandstalige regio’s op te sporen, te tonen en te eren. De genomineerden in de categorie tot dertig jaar worden doorgeleid naar de Top Talent Award op Europees niveau. De nationale jurering van de Nederlandse inzendingen naar de World Summit Awards wordt eveneens verzorgd. Deze aparte nationale jury kiest uit de EUROPRIX.nl genomineerden aangevuld met genomineerden uit alle andere Nederlandse prijzen op deelgebieden. Een voortdurende inspanning wordt verricht om te komen tot één nationale prijs in Nederland en Vlaanderen.

Afgelopen week sprak ik Jak Boumans, één van de betrokken die me vertelde dat de Europrix.nl de inzendtermijn voor innovatieve multimedia projecten heeft verlengd tot 30 april 2006.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.