Funda lanceert online woonwinkel

Funda lanceert online woonwinkel

Funda lanceert online woonwinkel

Funda lanceerde vorige week onder de naam funda design een online woonwinkel voor nieuwe en gebruikte meubels en woonaccessoires. Zowel particulieren als bedrijven kunnen via deze webwinkel hun producten te koop aanbieden. Funda design richt zich met name op het ‘kwalitatieve deel van de meubelmarkt’ en geldt als aanvulling op de activiteiten van huizensite funda.nl van makelaarsorganisatie NVM.

Het plaatsen van een artikel op funda design is voor particulieren gratis tot een waarde van 200 euro. Bedrijven betalen ongeacht de waarde van hun producten een tarief van 10 euro. De nieuwe site wordt gepromoot via de eigen media van Funda, zoals funda.nl, het funda Verhuisblad, de nieuwsbrief en gesponsorde koppelingen in Google.

Iemand al ervaring met deze conccurent van marktplaats en speurders?


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ben ontzettend benieuwd wat de ontwikkeling zal zijn. Vooralsnog laten wij het bij Marktplaats en Speurders.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.