Schaatspak Ireen Wust geveild voor RightToPlay

Schaatspak Ireen Wust geveild voor RightToPlay
,

Schaatspak Ireen Wust geveild voor RightToPlayVanaf vandaag kan heel Nederland een bod uitbrengen op unieke Olympische artikelen zoals het schaatspak van Ireen Wüst waarmee ze goud won op de 3000 meter. Maar ook de tijdens de openingsceremonie door wereld- en Olympisch kampioen Joey Cheek gedragen en gesigneerde baret wordt geveild, evenals de gesigneerde Olympische jas van Carl Verheijen en een door Johan Olav Koss gesigneerd Right To Play shirt. Het is slechts een kleine greep uit de tientallen attributen waarmee tijdens de Olympische Winterspelen sporthistorie is geschreven.

De artikelen zijn de afgelopen dagen door medewerkers van Right to Play ingezameld in het Olympisch dorp en worden per opbod verkocht via SchaatsNieuws.nl. De opbrengst wordt geheel geschonken aan Right to Play, de humanitaire organisatie die is opgericht door ex-schaatser en voormalig Olympisch kampioen Johann Olav Koss. Er kan geboden worden tot 6 maart, 14:00 uur.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Leuk initiatief, ik ga zeker even bieden... Leuk gedaan trouwens, deze compleet onafhankelijke nieuws post van Speurders.nl :-)

    geplaatst op
  • Goed initatief dus maar even meegenomen in een mailing.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.