Gratis webinar voor ondernemers #adv

Gratis webinar voor ondernemers #adv

Goed vindbaar zijn in Google is één van de belangrijkste doelstellingen van ondernemers. SEO kan je daar goed bij helpen en is dan ook een veelgehoorde term, maar wat betekent SEO nou eigenlijk? Hoe gebruik je het voor je website en wat moet je hierover weten om goed vindbaar te zijn? Onlinemarketingspecialist Alon Bromet van DTG zal je inzicht geven in de wereld van zoekmachine-optimalisatie tijdens een gratis webinar op 20 september. Na deze webinar ben je klaar om de SEO van je bedrijf naar een hoger niveau te tillen en heb je een aantal handige tips om zelf mee aan de slag te gaan.

Meld je direct gratis aan!

Alles wat je als ondernemer over SEO moet weten

Nieuwe klanten werven: het kan op tal van manieren. Organiseer een evenement, plaats een advertentie in een krant of magazine, struin de markt of om flyers uit te delen, schrijf een leuke wedstrijd uit, óf zorg ervoor dat zoveel mogelijk potentiële klanten je website rechtstreeks bezoeken.

Steeds meer consumenten oriënteren zich online als ze een aankoop overwegen. Waar flyers steeds vaker in de prullenbak belanden en een evenement veel geld kost - en vaak nauwelijks écht nieuwe contacten oplevert - zijn het de websites die vandaag de dag zorgen voor nieuwe leads.

Websitebouwers vechten daarom om een plekje bij de eerste zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Om een website op zo’n felbegeerde plek te krijgen, gebruikt men zoekmachineoptimalisatie (SEO). Wanneer je SEO op de juiste manier inzet, zul je zien dat het aantal websitebezoeken stijgt.

Of deze internetters ook daadwerkelijk tot actie overgaan en contact met je opnemen, heeft met de overtuigingskracht van je site te maken. Dit webinar geeft een inspirerend kijkje in de wereld van SEO.

Meld je direct gratis aan!


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel