Grote tevredenheid over voetbal Versatel

Grote tevredenheid over voetbal Versatel
, Dimmle
@andersfloor

Voetbal Versatel Dat Versatel de grootste moeite heeft om alle voetbal-abonnees tijdig van een aansluiting te voorzien, is algemeen bekend. De gelukkigen die wel over een abonnement beschikten, reageren echter unaniem positief over de eerste uitzending, zo blijkt uit reacties op internet.

Op Fok-forum klinken opmerkingen als “een perfect beeld” en “De kwaliteit is gewoon echt super. En dan ben ik tegelijkertijd met 100kb/s aan het uploaden.”

Bij het technisch aangelegde - en dus kritische - forum Gathering of Tweakers is men eveneens lovend over de kwaliteit van de voetbaluitzending:

“De voorbeschouwing komt hier vooralsnog perfect, haarscherp en zonder stotteren binnen “
“Het werkt perfect hier. ziet er goed uit.”
“Hier een perfect beeld! Genoten van de 1e helft, af en toe een blokje en publiek niet altijd scherp. Maar het valt me 200% mee en het is goed te kijken. Audio is ook prima in orde!”

Hier en daar zijn wat klachten te horen over lichte blokkerigheid en haperingen van het beeld (“je kunt zien dat het digitaal is”) maar dat wordt nergens als echt hinderlijk beschouwd.

Het lijkt er op dat Versatel deze vuurdoop met glans doorstaan heeft. Nou de aansluitingen nog.


Geplaatst in

Delen



Er zijn 1 reacties op dit artikel

 • Die meningen delen ze op tweakers niet.

  http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1057840/35

  "het resultaat is dat het internet het doet en ik een snelheid haal van ca. 15 Mb hoger kom ik absoluut niet dus ik zal ook wel gecapped zijn (ik zit trouwens 600m vd centrale) maar mijn decoder doet het niet, de wedstrijd van gisteren of een willekeurige film was niet te zien alleen maar blokken"

  "De TV is nog erg slecht! Veel haperingen en blokjes, hopelijk is dit vanavond met een nieuwe update een stukje beter. Ik laat, zoals aangeraden is door horus12, mijn decoder nog even uit staan. Modem en decoder ook al een aantal minuten uit gehad en weer aangezet, daarna duurde het ontiegelijk lang voordat mijn internet weer op kwam."

  "Ja, de eerste wedstrijd is net afgelopen, de tweede helft was stukken minder dan de eerste (qua beeldkwaliteit). Heel vaak blokkerig en enorme haperingen, vooral bij snellere acties, maar ook gewoon zomaar uit het niets. Een enkele keer bleef het beeld zelfs +/- 30 seconden hangen."

  ook daar is wel een positieve noot:

  "Hey, super allemaal verlopen hier. af en toe een hapering maar dat word alleen maar beter. Hier niets dan lof."

  "Eerst had ik een probleem dat mijn beeld en geluid niet goed was, na experimenteren is nu alles net zo zuiver als ik via de sateliet naar een tv zender kijk."

  Het is natuurlijk wel zo dat tweakers veel kritischer zijn...

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.