Helft van de outsourcing-projecten mislukt

Helft van de outsourcing-projecten mislukt
, E-Pro bv

Dit jaar zal de helft van alle IT-outsourcing projecten beschouwd worden als mislukt, omdat ze niet de verwachte resultaten opleveren. Dat stelt Gartner in een nieuw onderzoeksrapport.

Bron:
http://www.computable.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Dit is idd een feit. Het komt in het algemeen door het feit dat zowel management als development wodt gemanaged door mensen die niet ervaren zijn met het westerse bedrijfsleven. Dit is de reden dat we bij webfactorycr.com een hollands management team hebben met europese en amerikaanse lead developers die we aan lokale developers koppelen (paired development). Het leid tot hogere kosten ( 60 $ voor een senior en junior developer), maar de kosten verdienen zich meer dan terug. Geen falende projecten vanwege slecht development of een slechte communicatie.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.