Het ideale eindejaarscadeau: het Marketingfacts Jaarboek 2012!

Het ideale eindejaarscadeau: het Marketingfacts Jaarboek 2012!

Elk jaar is het weer een lastige vraag: wat geef je je collega's en/of relaties als dank voor het afgelopen jaar? Een mand vol overbodige hapjes? Een fles wijn of bubbels? Het kan ook origineler en leerzamer: het Marketingfacts Jaarboek. Breng de mensen die er toe doen op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van online marketing, zodat ze helemaal klaar zijn voor 2013!

Sinds 2006 publiceren wij jaarlijks het Marketingfacts Jaarboek, een samenvatting van de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Wat in het eerste jaar begon als een dunne, handige gids over het veranderende online medialandschap, is uitgegroeid tot een meer dan 300 pagina’s tellend boek waarin alle facetten van online marketing worden behandeld.

Het online marketing-landschap wordt daarbij onderverdeeld in dezelfde channels die we hanteren op de website, zoals affiliate marketing, customer service, etc. (zie navigatie aan de linkerkant). Aan elk channel wordt een apart hoofdstuk gewijd dat antwoord geeft op de vragen:

  • Wat is er gebeurd?
  • Waar staan we?
  • Welke ontwikkelingen en trends spelen er het komende jaar?

Het boek is bruikbaar als leesvoer én als naslagwerk en biedt iedere marketeer en (communicatie)professional waardevolle informatie bij het maken en schrijven van plannen voor 2013!

Korting

Het Marketingfacts Jaarboek kost normaal gesproken €24,95 per stuk (excl. verzendkosten, hier te bestellen), maar vanaf 10 stuks gelden zeer aantrekkelijke kortingen.

Wil je meer weten of een voorstel ontvangen, neem dan contact met ons op via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of bel naar 026 – 711 38 24. 

Preview

De preview van het eerste hoofdstuk hieronder geeft een goede indruk van de inhoud aantrekkelijke opmaak van het Jaarboek 2012.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.