Het is #bramdag, dag Bram!

Het is #bramdag, dag Bram!

Drie jaar geleden liep hij binnen als stagiair, vandaag verlaat Bram Fasseur ons als de ervaren internetcrack, chick-magnet en generally nice guy die hij is. Een gedenkwaardige dag dus, die we hierbij #bramdag dopen.

Wil jij ook Bram bedanken, virtueel kussen/high-fiven of hem het beste wensen met zijn ongetwijfeld gouden toekomst bij Wegener, stuur een tweet de ether in met de hashtag #bramdag, dan komt 'ie hier vanzelf voorbij.

Namens team Marketingfacts & alle bloggers: Bram, je wordt bedankt! :)


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Haha prachtig dit! Ik heb echt een geweldige tijd bij Marketingfacts gehad, veel enthousiaste mensen mogen ontmoeten en leuke dingen mogen doen. Ik had me geen betere plek kunnen bedenken om alle in & outs over het online media landschap te weten te komen. Met die kennis op zak ga ik aan de slag met mijn volgende uitdaging bij Wegener. Bedankt aan iedereen met wie ik heb mogen samenwerken, aan alle Marketingfacts bloggers, aan alle collega's en in het bijzonder aan Marco die mij deze kans heeft geboden. Het waren drie fantastische jaren!

  geplaatst op
 • Dag Bram!

  En veel plezier!

  geplaatst op
 • Dag Bram en heel erg bedankt voor je inzet en input voor online tuesday!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.