Marketingplan voor 2016 aan het maken?

Marketingplan voor 2016 aan het maken?

Wij van wc-eend adviseren...het Marketingfacts Jaarboek 2015-2016!

Hiermee ben je in één klap op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen. We bieden je the big picture, zodat je de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied van online marketing leert plaatsen, begrijpen en toepassen. Het Marketingfacts Jaarboek helpt je als marketeer nog beter te bepalen welke middelen je inzet en voor welke doelstellingen.

De 10e editie is anderhalf keer zo dik als de vorige (maar liefst 450 pagina's!) en is samen met 37 experts geschreven. Het resultaat mag er zijn. 

Het boek is als onlinemarketingbijbel onmisbaar bij het maken en schrijven van nieuwe marketingplannen en hoort thuis op de hoek van het bureau van iedere ervaren marketing- en communicatiespecialist. Veel succes met het maken van de plannen voor komend jaar én bij de uitvoer ervan! 

Haal de marketingbijbel in huis voor slechts €29,95


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.