Hoe werkt de Webmeter?

Hoe werkt de Webmeter?

Hoe werkt de Webmeter?


Het heeft even geduurd maar de Stichting Internetreclame (STIR) heeft dan eindelijk de website geupdate met daarop meer informatie over de Webmeter, het instrument dat vanaf dit najaar de cijfers gaat leveren voor het online bereik in Nederland. Op de site ook informatie over de kosten voor toetredende websites (en mediabureaus).


Geplaatst in

DelenEr zijn 8 reacties op dit artikel

 • Aan welke criteria moet een mediabureau voldoen om in aanmerking te komen voor de korting van 100% (in het eerste meetjaar)?

  geplaatst op
 • Ik heb geen idee; wellicht is een van de STIR-informatiebijeenkomsten voor potentiële afnemers iets voor je:
  20 augustus te Schiphol-Rijk
  7 september te Utrecht

  geplaatst op
 • Had ik inderdaad al gezien maar was benieuwd of je wellicht iets wist mbt gebruik van data door mediabureaus. De website http://www.webmeter.nl/ is overigens al in gebuik zag ik net.

  geplaatst op
 • Webmeter is niet te bereiken vandaag.(Automatische start)
  Toevallig deze site gevonden. Wat is er aan de hand?
  Jelle Braaksma

  geplaatst op
 • webmeter kan ik niet bereiken, hoe kan dit???

  geplaatst op
 • na meer dan een jaar lid te zijn geweest van webmeter,en daar 2.50 euro per maand voor te ontvangen ,is het zonder overleg en om onduidelijke redenen niet meer toegankelijk,
  Proberen om in te loggen gaat ook niet meer.

  geplaatst op
 • Ben al een hele tijd lid, zet ook trouw de webmeter aan, vandaag gaat het ineens niet meer, krijg alleen andere pagina's te zien en dan ook nog in het Engels, hoe kan dat?

  geplaatst op
 • Sinds kort doe ik mee met webmeter van onlinepennel maar ik kan de site niet openen kan iemand me vertellen wat er aan de hand is?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.