Iemand interesse in extra website bezoekers?

Iemand interesse in extra website bezoekers?

Sinds ik de hotlinks naar beeldmateriaal op dit weblog heb geblokkeerd (en bezoekers daarvan rechtstreeks doorverwijs naar de homepage), registreer ik hier zo’n 5,000 extra bezoekers per week.

Nu zit ik niet echt te wachten op bezoekers afkomstig uit de Federated States of Micronesia die op zoek zijn naar naaktfoto’s van Britney Spears (ja ik weet het). Dus als er iemand interesse heeft in extra website bezoekers, laat me dit dan even weten. Ik kan er je zo een paar duizend per week aanleveren.


Geplaatst in

DelenEr zijn 13 reacties op dit artikel

 • nou laat die extra bezoekers dan maar komen

  geplaatst op
 • Ik ben ook best benieuwd :)

  Is het niet slimmer om ze juist te redirecten naar een sedo pagina of iets dergelijks. Click trough zal dan waarschijnlijk heel hoog liggen.

  geplaatst op
 • stuur maar door hoor :D

  geplaatst op
 • Zal eind deze week eens een goed doel uitzoeken. Gezien het zoekgedrag van deze extra bezoekers, past de site van wezenloos vooralsnog het beste :-)

  geplaatst op
 • Hoe komen er juist bezoekers, als je je plaatjes NIET laat linken dan?

  geplaatst op
 • Buxx, je hebt helemaal gelijk vwb de hotlinks. Ik heb echter ook extra bezoekers vanuit Google image search; deze leiden bijna allemaal naar archive.php (waarin de plaatjes staan). Deze heb ik voor de aardigheid vandaag geredirect naar tv-commercials.pagina.nl. Je moet maar eens kijken naar de statistieken (toevallig vandaag ook dochter van de dag dus laat je niet misleiden door het extreem hoge aantal bezoekers).

  Kan iemand mij uitleggen wat al die Jaggle-bezoekers vandaag hier komen doen? Ik begrijp er werkelijk niets van!?

  geplaatst op
 • *** link naar beneden geplaatst om layout-technische reden ***
  http://www.jaggle.nl/log/item.php?id=8820

  Daarvandaan...

  geplaatst op
 • Flep, dank je voor de link maar die had ik natuurlijk al wel gezien (via referals). Begrijp alleen niet waar het om gaat en waarom een link naar juist dit bericht.

  geplaatst op
 • Ik ga voor kwaliteit, niet voor kwantiteit.

  geplaatst op
 • Dat hele wezenloos.com was bezig met het generen van pageviews. Zelfs hun homepage wordt om de 5 seconden 'gerefreshed' ten behoeve van pageviews.

  Alleen kwam een deel van de content van Jaggle.nl. Domweg plagiaat. Kortom het verzoek van de 5000 extra bezoekers alhier was treffend. Vandaar...

  geplaatst op
 • Deze website verdient ook meer bezoekers. Er is veel zorg aan besteed.


  Op de site kan je energieprijzen vergelijken en direct overstappen. Aan de hand van postcode en verbruiksgegevens krijgt men een compleet prijsoverzicht van alle energieleveranciers.

  geplaatst op
 • domeinnaam: http://www.vergelijkenergieprijzen.com

  geplaatst op
 • Ja, graag ben best benieuwd! http://www.musicbeats.nl

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.