Independer scoort bijna miljoen zorgvergelijkingen

Independer scoort bijna miljoen zorgvergelijkingen
, Saristos
@saristos

Alle respect voor Independer. Ze hebben het hoofd boven water weten te houden na het inklappen van de .com bubble. De aandacht van het tv-programma Radar voor zorgverzekeringen en Independer zal hier zeker aan hebben bijgedragen.

In de eerste twee weken van 2004 beliep het aantal vergelijkingen van zorgverzekeringen op vergelijkingssite Independer bijna een miljoen, een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. Bij ziektekostenverzekeringen zijn al meer dan 357.000 vergelijkingen gemaakt, in de sfeer van ziekenfondsen ruim 330.000. Een specifiek onderdeel is de Ziekenfondshulp 2004. Hier krijgen bezoekers hulp bij het kiezen van een aanvullende verzekering. De Ziekenfondshulp telt inmiddels al meer dan 110.000 bezoekers, samen goed voor ruim 295.000 vergelijkingen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.